Inget att se!

Inget att se!

aug 30

Jag har precis haft en intressant föreställning som jag inte kan säga så mycket om, därav titeln ovan. Mitt intryck är att den togs emot rätt väl, och jag borde veta för jag är mentalist. Det var ett pro bono gig men jag fick ändå ut en hel del av det hela eftersom jag träffade trevliga personer och hade roligt.

Nu sitter jag på en hamburgerrestaurang i Stockholm och väntar på att ta mig hem till Uppsala och eftersom det är ungefär fyra på morgonen är jag rätt säker på att jag är den ende här som uppdaterar min blogg och läser den teoretiske fysikern Ulf Danielssons rapportering från konferensen om Hawking-strålning, som givetvis hade Stephen Hawking själv som gäst. Rapportering är på svenska och lämpad för en lekmannapublik.

3 comments

 1. Catha

  Tack för en fantastiskt trevlig och spännande show! Det är svårt att släppa tanken på det vi fick se och uppleva. Hur gjorde han…? Är den ständigt återkommande frågan.
  Stort tack och på återseende!
  Catha VDS Stockholm

 2. Kathrine

  Tack så hemskt mycket! Det var fantastiskt roligt att se, och mycket imponerande. Jag kom på till slut vad han heter, läraren som forskade i parapsykologi:Jan Dalkvist.

  • admin

   Ja det namnet låter bekant. Men jag har haft mera att göra med Joakim Westerlund, de jobbade tillsammans som jag har förstått det. Joakim var väl doktorand hos Jan tror jag.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *