Kurs: God och dålig vetenskap

Kurs: God och dålig vetenskap

okt 28

Det är med stor glädje som jag äntligen kan berätta om min delaktighet i vad som i min mening är den mest spännande kursen vid Uppsala universitet 2016. Tre professorer från olika fakulteter och jag, har satt ihop en kurs om förståelse av vetenskap i mycket bred mening.

Förutom att ha planerat kursen inkludera min del att ge en workshop och en föreläsning.

Det finns många olika aspekter av vetenskap, en av de grundläggande är ”att inte bli lurad”. Man kan säga att det är vad de flesta forskare försöker undvika, och det som har med att bli lurad är givetvis mitt expert område.

Jag ser verkligen fram emot den här kursen som har premiär i vår och som förhoppningsvis kommer att fortsätta erbjudas av universitetet.

Kursens hemsida

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *